Alexia Leysen Fotografie / AntwerpPhoto | Iconobelge III - Elke zaterdag verschijnt daarvan één in een reeks in de standaard magazine.

'knaus' was overigens een toneelstuk dat deze zomer op theater aan zee te zien was. Voor alexia was fotografie een late roeping. (lacht) nee, ik ben niet. Eerst ging ze zich met theater bezighouden. Maar op een dag kreeg ze van mijn moeder de oude hasselblad van mijn vader en daar ging ze portretten mee maken.

Maar op een dag kreeg ze van mijn moeder de oude hasselblad van mijn vader en daar ging ze portretten mee maken. AntwerpPhoto | Iconobelge III
AntwerpPhoto | Iconobelge III from antwerpphoto.be
Voor alexia was fotografie een late roeping. Maar op een dag kreeg ze van mijn moeder de oude hasselblad van mijn vader en daar ging ze portretten mee maken. Eerst ging ze zich met theater bezighouden. Elke zaterdag verschijnt daarvan één in een reeks in de standaard magazine. (lacht) nee, ik ben niet. 'knaus' was overigens een toneelstuk dat deze zomer op theater aan zee te zien was.

Eerst ging ze zich met theater bezighouden.

Voor alexia was fotografie een late roeping. (lacht) nee, ik ben niet. Eerst ging ze zich met theater bezighouden. Elke zaterdag verschijnt daarvan één in een reeks in de standaard magazine. Maar op een dag kreeg ze van mijn moeder de oude hasselblad van mijn vader en daar ging ze portretten mee maken. 'knaus' was overigens een toneelstuk dat deze zomer op theater aan zee te zien was.

Elke zaterdag verschijnt daarvan één in een reeks in de standaard magazine. Maar op een dag kreeg ze van mijn moeder de oude hasselblad van mijn vader en daar ging ze portretten mee maken. Eerst ging ze zich met theater bezighouden. Voor alexia was fotografie een late roeping. (lacht) nee, ik ben niet.

Eerst ging ze zich met theater bezighouden. AntwerpPhoto | Iconobelge III
AntwerpPhoto | Iconobelge III from antwerpphoto.be
'knaus' was overigens een toneelstuk dat deze zomer op theater aan zee te zien was. Voor alexia was fotografie een late roeping. Maar op een dag kreeg ze van mijn moeder de oude hasselblad van mijn vader en daar ging ze portretten mee maken. Elke zaterdag verschijnt daarvan één in een reeks in de standaard magazine. (lacht) nee, ik ben niet. Eerst ging ze zich met theater bezighouden.

(lacht) nee, ik ben niet.

Maar op een dag kreeg ze van mijn moeder de oude hasselblad van mijn vader en daar ging ze portretten mee maken. Elke zaterdag verschijnt daarvan één in een reeks in de standaard magazine. (lacht) nee, ik ben niet. Eerst ging ze zich met theater bezighouden. Voor alexia was fotografie een late roeping. 'knaus' was overigens een toneelstuk dat deze zomer op theater aan zee te zien was.

Voor alexia was fotografie een late roeping. Maar op een dag kreeg ze van mijn moeder de oude hasselblad van mijn vader en daar ging ze portretten mee maken. Elke zaterdag verschijnt daarvan één in een reeks in de standaard magazine. (lacht) nee, ik ben niet. Eerst ging ze zich met theater bezighouden.

Maar op een dag kreeg ze van mijn moeder de oude hasselblad van mijn vader en daar ging ze portretten mee maken. AntwerpPhoto | Iconobelge III
AntwerpPhoto | Iconobelge III from antwerpphoto.be
Eerst ging ze zich met theater bezighouden. 'knaus' was overigens een toneelstuk dat deze zomer op theater aan zee te zien was. Voor alexia was fotografie een late roeping. Elke zaterdag verschijnt daarvan één in een reeks in de standaard magazine. (lacht) nee, ik ben niet. Maar op een dag kreeg ze van mijn moeder de oude hasselblad van mijn vader en daar ging ze portretten mee maken.

Eerst ging ze zich met theater bezighouden.

'knaus' was overigens een toneelstuk dat deze zomer op theater aan zee te zien was. Elke zaterdag verschijnt daarvan één in een reeks in de standaard magazine. (lacht) nee, ik ben niet. Eerst ging ze zich met theater bezighouden. Maar op een dag kreeg ze van mijn moeder de oude hasselblad van mijn vader en daar ging ze portretten mee maken. Voor alexia was fotografie een late roeping.

Alexia Leysen Fotografie / AntwerpPhoto | Iconobelge III - Elke zaterdag verschijnt daarvan één in een reeks in de standaard magazine.. Maar op een dag kreeg ze van mijn moeder de oude hasselblad van mijn vader en daar ging ze portretten mee maken. 'knaus' was overigens een toneelstuk dat deze zomer op theater aan zee te zien was. Elke zaterdag verschijnt daarvan één in een reeks in de standaard magazine. Voor alexia was fotografie een late roeping. Eerst ging ze zich met theater bezighouden.

Maar op een dag kreeg ze van mijn moeder de oude hasselblad van mijn vader en daar ging ze portretten mee maken alexia foto. Eerst ging ze zich met theater bezighouden.